P A M Kakel & Bygg AB

Specialisten på badrum

Hoppa till: Innehåll | Sidokolumn | Sidfot

Om oss

P.A.M. Kakel & Bygg AB är ett företag som bedriver verksamhet inom plattsättning och byggnation. Företaget drivs av Per Arne Mörtsjö och Mattias Mikaelsson som har mångårig erfarenhet från plattsättning och byggnation.

P.A.M Kakel & Bygg AB har behörighet för arbeten i våtutrymmen enligt godkänt våtrumscertifikat. Därmed kan Ni vara säkra på att arbetet blir rätt gjort och att risken för framtida fuktskador minimeras.

Vi arbetar med två av de mest kända leverantörerna av kakel och klinker, nämligen Höganäs Kakelcenter och Kakelspecialisten. Detta borgar för en hög kvalitet på materialet vi använder.

P.A.M. Kakel har idag fyra heltidsanställda plattsättare med kunskaper inom murning, putsning, gjutning och stenläggning.

För hjälp med att kakla om badrummet, lägga klinker eller fräscha upp köket, kontakta oss för en personlig och kunnig hantverkare. Vi åtar oss även totalentreprenader och har ett nära samarbete med elektriker, rörmokare, snickare osv. Tag gärna kontakt med oss för mer information!

Företaget har godkänt våtrumscertifikat.

P.A.M Kakel & Bygg AB innehar F-skattsedel.

Org.nr: 556686-5449

Bankgiro: 5635-0671

Plusgiro: 426631-8